BY: kriszty96 2018. 07. 15.

6 megjegyzés:

 1. Phűűűű! Behoztam a lemaradásomat, csak befejeztem az eddigi fordítással. Igaz csak azok után mertem, hogy belenéztem a befejező részbe. xddd. Hát ebben a 4 részben is volt aztán minden, rendesen leizzadtam. Nem lehet könnyű egyik félnek sem a sértettek oldláról, de nagyot nőtt a bátyus a szememben, ahogy a nem vér szerinti anyját megvédte, még azon az áron is hogy maga is majdnem rajtavesztett. Egyre többet tudunk meg az űgyész tesó múltjából is, és kezdi elfogadni Na Moot, látja ,hogy más mint az apja! És az életét képes odaadni a húgáért. Köszönöm a fordítást! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Igazán nagyon szívesen, és ismételten köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet!:) Valóban szuper sorozat volt, még most is nagyon hiányzik és fog is egy darabig.:)

   Törlés
 2. Én tegnap este kezdtem el az elejétől, és nem bírtam abbahagyni, csak alvásszünetet tartottam. Köszi, hogy ilyen szépen lefordítottad. :) Kitartást az utolsó 4 részhez. (Fordítás közben jobban beleéli magát az ember, így tényleg légy erős! Bár még nem láttam a végét...)

  Nem bírom ki és megnézem még ma, de majd újranézem a te feliratoddal is. 화이팅!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves zzzizzzi!
   Velem is volt már ilyen, ha ezt nem én fordítottam volna, hanem egyben darálom le valószínűleg lettem volna olyan elvetelműlt, hogy nem is alszok. Igazán nagyon szívesen, egy élmény volt lefordítani! Nagyon szépen köszönöm a támogató soraidat!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!