BY: kriszty96 2018. 07. 26.

2 megjegyzés:

 1. köszönöm a befejező részeket.Valóban nagyon különleges volt a történet tálalása, lásd, még én is nehezen mertem továbblépni. De megérte, mert ugyan olyan vége lett amit szívünk szerint elvártunk volna, de a legjobb, hogy nem maradtak elvarratlan szálak. És Hatalmas Igen arra, hogy nem az a lényeg hogy ki a szülőanya, hanem az, hogy felismered e a másik féltől a szeretetet, tudod e értékelni, hogy aztán az évek során a próbák fájdalmak közepette is legyen mibe kapaszkodni, hogy az elhatározás valóban végleges legyen, és a körülményektől függetlenül ne a rossz példa legyen a ragadós, bár sajnos a valóságban is sokszor inkább választják a rosszat, mint a küzdelmekkel teli jót. Egyébként nemrég jöttem rá, hogy két trauma járult hozzá ahhoz hogy a bátyó jó útra térjen. Igen, közben döntenie kellett, és a kellő pillanatban meg is hozta. ! szóval ez a történet nem egy piskóta, a maga kemény realitásával, mégis olyan gyönyörűen van megjelenítve az előítéletekkel terhelt emberi lét küzdelme megjelenítve, hogy csúcs. Nekem felkerült a Voice, és a Defendant és a Duel mellé...mint abszolút megtartadó és még többször megnézendő sorozat. Köszönet a munkádért, és a többi fordításért. Írsz majd emait hogy milyen gépet vettél, mit tud és mennyiért és hol? Köszönöm! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Igazán nagyon szívesen mindet!:) Teljesen egyetértek veled. Sokan inkább a rossz irányba fordítják a fejüket vagy homokba dugják, ha egy társuknak segítségre van szüksége. És valóban kevesen választják a küzdelmekkel járó, helyes út bejárását. Igen, bátyónak hatalmas nagy arconcsapás volt, hogy rájött, milyen az apja valójában, és hogy sosem nőhen fel a szemében, sosem fog úgy tekinteni rá, mint az öccsére - amúgy valószínűleg a vége után már Na Moo-ra sem tekint tökéletes gyermekeként. Nekem is felkerlült a kedvenceim listájára, és biztos vagyok benne, hogy még párszor elő fogom venni megnézésre. Ha megadod az e-mail címedet, akkor nagyon szívesen írok ezzel kapcsolatban!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!