BY: kriszty96 2018. 07. 30.

8 megjegyzés:

 1. Wow, köszönöm szépen az első rész feliratát és a letöltést és az online lehetőséget! xddd
  Kellemes pihenést! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Igazán nagyon szívesen!:) Remélem, tetszett neked az első rész, szerintem szuper volt, ahogyan a webtoonja is az.:)

   Törlés
 2. Szia KRISZTY!
  Köszönöm az első részt, veled fogok tartani. Nagyon kellemes sorozatnak igérkezik, már van két szinpi -Mi Rae./Kyung Seok-,és kén unszinpi -Soo A./Chan Woo- szereplő.
  Tetszett, hogy egy kis bepillantást láttunk a plasztikai mütétről, atyám mit szenvednek ezek a lányok, fiúk, hogy átszabassák magukat.
  Várom a folyt. /csendben meg kérdezném, heti 2 részt hozol?/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen, örülök, hogy ezek szerint tetszett.:)
   Pontosan úgy van, ahogyan leírtad és sajnos azok kettek - a két negatív karakter - még biztos nem egyszer fognak keresztbe tenni főhőseinknek. Igen, úgy tervezem, hogy még azelőtt hozom a feliratokat, mielőtt kijönne a folytatás, vagyis hát nagyon ezen leszek.:)

   Törlés
 3. Drága Kriszty!
  Meg is néztem azonnal az első részt,ahogy terveztem és én is imádom.Annak ellenére,hogy
  azt gondoltam könnyed kis levezető lesz az előző sorozat után,most úgy látom lesz min
  elgondolkodni,mert milyen elvárásokkal vannak az emberek másokkal szemben és mennyire beleavatkoznak mások magánéletében,az túl megy minden határon.Hálát adok,hogy nálunk ez nem ilyen durva,bár biztos vannak szésőségek itt is nem mindenki mondhatja el,hogy egy gondoskodó együttérző családban nőtt fel és nem találkozott hasonló emberekkel mint itt is ebben a történetben.Az,hogy valakit olyan attrocitások érnek mint a főszereplő lányt amiatt,hogy csúnya és ezért szebb akar lenni amire van is lehetősége és nem más kényszeríti,hanem ő valassza inkább a fájdalmas műtétet,nagyon is érthető és senkinek semmi köze és beleszólása nem lehet.Aki együttérez másokkal ezt tisztán látja.Ráadásul ez nem old meg semmit mert ahogy itt is látjuk,minden gelülről indul ki és amíg benn nem tudja elfogadni magát mindig szenvedni fog,hisze azokat a történéseket vonzza be amit látunk is már az első pillanattól.Újra megjelennek a "hiénák",mert ez a szó jutott róluk eszembe,az úgynevezett természetes szépség és az erőszakos felsőbb éves és azok akik másokat követnek mint a majmok és nem gondolkodnak, csak bántják a másikat,mert írigyek és nem bírják elviselni,ha a másik nem úgy viselkedik ahogy ők azt elvárják tőle.Mi Rae-nak sokat dolgoznia magán,hogy megerősödjön az önbizalma és remélem lesz segítsége is,mert Kyung Seok határozott egyéniség,nem hagyja magát irányítani, persze biztos neki is megvan a saját problémája szerintem az apával lesz kapcsolatos,ha jó a megérzésem.Hát nagyon drukkolok nekik,mert az erő ott van mindenkiben,csak rá kell jönni és aztán használni :) Nagyon tetszett amikor a bunkó Chan Woo verekedést kezdeményezett és Kyung Seok csak kitért az ütései elől,ő pedig mégis megkapta amit érdemelt.Azért nagyon szomorú,hogy az emberek nagy többsége a gonoszkodó erőszakos és hazug emberek pártján áll.Talán ez is változik,mert nagyon rossz ez az irány.Nagyon várom a következő részeket de látom hamarosan itt a 2. rész is.További szép napot Neked <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Én is nagyon imádom ezt a történetet, a webtoonja a nagy kedvenceim között van, így bár valóban könyeddebb sztorit szerettem volna az előző után, végül mégis ezt választottam. Igazából már éppen el akartam vállalni a Goodbye to Goodbye-t, mert nagyon megtetszett és az valóban könnyed történet, de végül megtudtam, hogy ebből sorit csinálnak és nem tudtam ellenállni, muszáj volt a fordítása mellett döntenem, annyira vonzott.:)
   Teljesen egyetértek a véleményeddel, borzasztó dolgok uralkodnak a világban, és ezt ez a történet hűen tükrözi is. Majd meglátjuk a végén milyen megoldást találnak a készítők a problémák megoldására, bár az bizonyos, hogy a világot nem változtathatják meg benne, maximum a főszereplő lány gondokodásmódját és felruházhatják némi magabiztossággal, amire lássuk be, nem is kicsit lenne szüksége.
   Szépséges hétvégét kívánok Neked! <3

   Törlés
 4. Szia
  Nagyon tetszik ez a kis sorozat:) Köszönöm az eddigi fordításod :D Mikorra várható folytatás? :) Nagyon várom már :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Viktória!

   Igazán nagyon szívesen, nekem is nagyon tetszik!:) Igyekszem legkésőbb csütörtökig meghozni a folytatást!

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!