BY: kriszty96 2018. 08. 11.

8 megjegyzés:

 1. Drága Kriszty!
  Benéztem mert láttam már ellenőrzöd a fordításokat és itt is van a 27.rész.
  Köszönöm szépen és olyan jó,hogy leírtad amit én is gondolok a sorozattal kapcsoladban,mert éppen azon gondolkodtam,hogy bele nézek a következő részekbe,mikor hagyja már abba ezt a hiszek nem hiszek játékot,ami azt mutatja számomra,hogy nagyon befolyásolható mindenki által,csak annak nem hisz akit állítólag szeret.Persze tudom ez az író hibája,hogy ilyen karaktert csinált belőle,de ezért számomra sem szimpatikus.Chae Won új anyukája viszont
  nagyon érdekes karakter és biztos lesz még itt érdekes fordulat,hiszen van még 23 rész.Szerintem lehetett volna rövidebb is egy kicsit :) Szép estét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Igen, a Hundreden kicsit megint tovább csücsültem, mivel nehéz fordítani, mert ahogy már többször is leírtam, az egyik feliratból hiányzik az, ami a másikban meg benne van, szóval kész káosz az egész. Az a legidegesítőbb, amikor egymás után vagy hat sor nincs benne az egyikben és akkor a másikból kell kiszedni.
   Örülök, hogy valaki hasonlóan gondolkodik, mint én. Tényleg borzasztó befolyásolható, amikor az igazság meg ott van az orra előtt, csak egyszerűen nem akarja észrevenni, vagy csak túl ostoba ahhoz, hogy feltűnjön neki a valóság. Ilyen rossz férfi főhőssel mostanában még nem találkoztam. Valóban az író hibája az egész, de még így is érthetetlen, hiszen végtére is mindenki azt mondja, hogy ő Koreában a legjobb parti, aki szinte tökéletes. Igen, az új anyuka fantasztikus, és már kíváncsian várom, hogyan rázza fel az Uhm háztartás hölgyeit. Az a 23 rész még tényleg nagyon sok, én is úgy gondolom, hogy ennek a történetnek túl sok az 50 rész. Szép estét neked is!:)

   Törlés
 2. köszönöm a fordítást, és hogy folytatod...aranyos egyébként, de rengeteg kérdést is felvet a másik fél naivitása...és elzárkózása...Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata!
   Igazán nagyon szívesen!:) Igen, engem is nagyon bosszant ez a dolog. Remélem, hogy a dolgok nem lesznek így egészen a végéig, mert az nem volna valami jó.

   Törlés
 3. Kedves Kriszt96!...Minden nap "beugrottam" erre az oldalra megnézni, hogyan áll a 27. rész feltöltése. Amikor láttam, hogy fent van próbálkoztam a letöltéssel, lejátszással, amit a win média player nem szeretett. Ezért megkerestem és letöltöttem a VLC legújabb magyar nyelvű változatát. Rengeteg angol nyelvű ilyen-olyan akármikkel letöltöttem, később rájöttem, hogy ezek a valamik akár vírusok is lehetnek, ezért szorgalmasan hozzáláttam letörlésükhöz, kiírtásukhoz......Tovább nem is mesélem kálváriámat, de én győztem! Így hosszas küzdelem után láthattam ezt a részt is. Nagyon kedvelem ezt a sorozatot, de a volt anyós sipákolása megőrjít, azonban a volt férj teperésén hatalmasakat hahotázok, óriási karakter. Se Yoonnak én adnék már egy két taslit a bambaságáért......Szóval nagyon várom a következő részt! Köszönöm szépen a fáradtságos, rengeteg időt igénylő munkádat a mi érdekünkkben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Berek Illa!

   Szerintem a VLC az egyik legjobb lejátszó, én magam is azt szoktam használni, és örülük, hogy végül te győztél ebben a kálváriában!:) Én is nagyon szeretem, bár ahogyan te is leírtad a két férfi borzasztó, még maga a főszereplő is. Én abszolút nem kedvelem. Igyekszem a folytatással, a jövőhéten ezzel is foglalkozni fogok majd, hogy a suli előtt tudjak legalább egy friss résszel jelentkezni. Igazán nagyon szívesen teszem, és a továbbiakban is jó szórakozást kívánok a részekhez!:)

   Törlés
 4. engem annyira érdekelt már a vége, hogy nem bírtam ki és két három nekifutással végig is néztem... és most izgatottan várom a folytatást majd feliratozva, mert nem semmi esetek történnek, és nagyon kíváncsi vagyok a beszélgetésekre! az anyós annyira remekül alakítja a szerepét, hogyha az enyém lenne, tuti már nem lenne egy hajszála sem..xdddd. Hihetetlenül tudja csűrni csavarni a dolgokat...de majd emberére talál...Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!

   Hú, az már engem is érdekel, de nem merek belekukkantani, nehogy elvegye a kedvemet a fordítástól, ha megtudom, mi a vége. Az anyós játéka tényleg lenyűgöző, eszméletlen a színésznő, aki alakítja. Igyekszem a folytatással.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!