BY: kriszty96 2018. 09. 24.

5 megjegyzés:

 1. szia Kriszty. Én rendkívűl hálás vagyok minden egyes részért, úgyhogy nem kell mentegetőznöd, de jó hogy leírtad a lassulás okát. Mivel nem vagyunk robotok, természetes, hogy ennyi elfoglaltság mellett valaminek lassulni kell. S mivel a tanulás és a munka is teljes embert kíván, csak örvendezhetünk, hogy egyáltalán marad energiád még a fordításra is. Köszönettel vittem is a feliratodat. Nagyon tetszik a történet, s mivel már láttam, így még izgatottabban várom a feliratot, mert nagyon sokat nyomnak a latban a párbeszédek! xdd De mégis, az ember nyugodtabb így egy kicsit! Sok sikert kívánok minden területen! Vigyázz magadra, az ismeretségi körömben a tüdőgyulladástól kezdve már minden nyavaja dívik, pedig még csak most kezdődött a suli...Szeretettel...Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!

   Igazán nagyon hálás vagyok a megértésedért. A fordítás számomra nagyon fontossá vált az elmúlt több mint egy évben, így nem szeretnék felhagyni vele, de sajnos ennél több időt nem tudok szakítani rá, bármennyire is szeretnék. A tanulás mellett tavaly jól ment, de a munka miatt kevesebb lett a szabadidőm, amit eddig a fordításra fordítottam. Ennek ellenére töretlenül fogok fordítani, ahogyan csak tudok.
   Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat, igyekezni fogok a folytatással!:)

   Törlés
 2. Kedves Kriszty!
  Semmi gond a lassulással, csak nyugodtan. Első a tanulás, munka, egészség, a fordítás majd lesz, ha időd engedi. Én most úgy döntöttem gyüjtögetésbe kezdek, és majd jön a maraton. Ja és ha megint lesznek emberkék akik elégedetlenkednek, velük ne foglalkoz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!

   Igazán hálás vagyok, hogy írtál nekem, és köszönöm szépen a biztatást. Igyekszem nem foglalkozni velük.:)

   Törlés
 3. Szia Kriszty96. Tudom sokat tanulsz és megértem, hogy előbb tanulsz utána fordítás,de én csak érdeklődnék, hogy kábé mikor tudod folytatni mert nagyon várjuk a részeket sorozatbarat-ra.

  Vagy hogy fogod-e folytatni. :)

  VálaszTörlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!